Fullkang Menn Sommer Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Tøffelen Flipflops Brun

B06XXDWGC8
Fullkang Menn Sommer Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Tøffelen Flip-flops Brun
 • sko
 • eva
 • importert
 • syntetisk såle
 • vamp materiale: eva
 • yttersåle materiale: eva
 • 7: fots lengde --- 25cm / 9,8
 • <i>7.5: foot length---25.5cm/10;</i> <b>7.5: fots lengde --- 25.5cm / 10;</b> <i>8: foot length---26cm/10.2</i> <b>8: fots lengde --- 26cm / 10.2</b>
Fullkang Menn Sommer Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Tøffelen Flip-flops Brun Fullkang Menn Sommer Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Tøffelen Flip-flops Brun Fullkang Menn Sommer Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Tøffelen Flip-flops Brun Fullkang Menn Sommer Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Tøffelen Flip-flops Brun Fullkang Menn Sommer Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Tøffelen Flip-flops Brun
Roymall Kvinners Svart Rødt Skinn Latin Dans Sko Ballroom Dancing Ytelse Sko Modell 513 Svart Røden
Adidas Gsg 931 Militære Støvler Uk 65 Sand
Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

En bedrifts vekst og utvikling er ofte avhengig av oppkjøp eller fusjoner med andre, beslektede firma. Slike overtakelser er en sentral del av selskapsretten.

Ved fusjon er det vanligvis to parter; et overtakende selskap – og et selskap som blir innfusjonert i det overtakende. Etter gjennomført fusjon videreføres det overtakende selskap, slik at aksjonærene i det andre selskapet har eierinteresser i det fusjonerte selskap – på lik linje med de opprinnelige aksjonærene i det overtakende selskap.

Ved fusjon er det vanligvis to parter;

Fusjon reiser ellers problemstillinger knyttet til andre rettsområder, som for eksempel skatt og avgift, konsesjoner m.v. En viktig avklaring gjelder forholdet til Konkurransetilsynet. De fleste fusjoner vil være meldepliktige til konkurransemyndighetene.

Fusjon reiser ellers problemstillinger knyttet til andre rettsområder,

Oppkjøp av selskaper skjer vanligvis ved kjøp av aksjer, slik at hele aksjekapitalen i et selskap skifter over til ny eier, eller det foretas kjøp av såkalt "innmat". Det siste innebærer at kjøperen erverver eiendeler og eventuelt gjeld i det selskapet som kjøpes opp. Også her reises det problemstillinger knyttet til andre rettsområder, slik som nevnt ovenfor.

Oppkjøp av selskaper

Ved kjøp av alle aksjer i et selskap vil man i realiteten overta alle forpliktelser som selskapet måtte ha. Grundig kontraktsarbeid er derfor svært viktig, og det vil normalt også være nødvendig å gjennomføre due diligence for å avdekke eventuelle forhold som har betydning for kontraktsgjennomføringen.

Ved kjøp av alle aksjer i et selskap

Adnor bistår både i forhold til å etablere nødvendige juridiske dokumenter for fusjoner og oppkjøp, og med gjennomføring av due diligence.

Trondheim

Besøksadresse: Alrisco Kvinner Blokk Hæl Stabeis Spisse Tå Slip On Tøffel Antrekk Trendy Allsidig Overgang Tykk Hæl Hd22 Ved Qupid Samling Sort Patent
Amoonyfashion Kvinners Lukket Rund Tå Kitten Hæler Matt Kort Plysj Faste Støvler Med Ikkeslipping Såle Rødvin
(mellom Nordre gate og Stiftsgårdsparken) Tlf: Cattior Kvinners Sengetøy Floral Huset Innendørs Damene Tøfler Åpen Tå Oransje
Fax: +47 73 99 09 01

Besøksadresse:

Felles postadresse: Postboks 281 Sentrum7402 Trondheim

Felles postadresse:

En kontrakt er en skriftlig avtale om et gitt forhold. Det finnes kontrakter til å regulere de fleste forhold, men blant de vanligste er leiekontrakter, ansettelseskontrakter og frilanskontrakter, som fastsetter og regulerer et forhold mellom to eller flere parter.

Det foreligger ingen formelle krav til kontrakter; et stykke papir med innholdet i avtalen og signaturen til begge parter er et gyldig juridisk dokument, og derfor kan du selv skrive kontrakter. Oftes benyttes dog en advokat eller Ecco Kvinners Terra Sti Oxford Korall Blush
for å sikre at det ønskede innholdet også blir det faktiske i kontrakten. Det er viktig at man formulerer seg presist, da man ved tvil vil finne en løsning med utgangspunkt i kontrakten. Kronglete eller uklare formuleringer kan videre resultere i noe annet enn hva partene opprinnelig ble enig om.

Trenger du hjelp av en advokat til å utforme en kontrakt, kan du med fordel utnytte Aisun Kvinners Enkel Comfy Spiss Tå Lav Cut Kjole Slip På Hælene Kattunge Heeled Pumper Bære Til Arbeid Kontor Stiletto Sko Hvit
’ tjenester. Via Ageras mottar du 3 uforpliktende tilbud fra advokater, som kan hjelpe deg med å utforme en kontrakt, kontraktstolkning eller hva ellers du ønsker hjelp til i forhold til kontrakter. Vi streber etter å innhente de 3 tilbudene til deg innen kun 48 timer.

Det er ingen formelle krav i forhold til kontrakter. Du kan eksempelvis opprette en gyldig avtale bare ved å snakke om det – og godta det. Dette skaper imidlertid et potensielt stort problem da det mangler «bevis», samt at partene kan glemme hva avtalen faktisk omtalte. Likevel er gyldigheten den samme; en muntlig avtale er gyldig.

Som minimum bør kontrakten inneholde følgende punkter:

Enhver avtale bør underskrives i to eksemplarer som et minimum, slik at hver avtalepart har sin egen kopi. Det kan være lurt å skanne kontrakten og digitalisere den, slik at det er lettere å finne den dersom den fysiske kontrakten går tapt.

Vi har skrevet en forretningshåndbok rettet mot ledere, grundere og forretningsinteresserte. Boken tar blant annet for seg juridiske problemstillinger, kontraktinngåelse, forhandlingsteknikk, nettverking og GDPR. E-boken kan lastes ned ved å klikke her.

Det vil som regel alltid lønne seg å rådføre seg med en advokat i forbindelse med en inngåelse av en kontrakt.

Et advokat- eller rådgiverforbehold betyr at avtalen ikke er bindende, selv om man har underskrevet avtalen, såfremt en advokat ikke har sett igjennom og godkjent de juridiske detaljene innen en gitt tidsfrist. Du kan imidlertid ikke endre på avtalens innhold eller plutselig «trekke tilbake» underskriften din gjennom bruk av forbeholdet, da formålet ved et slikt forbehold alene er å godkjenne de juridiske omstendighetene.

Kontaktinformasjon

Hovedkontor
Østre Akervei 260, 0976 Oslo
Postadresse
Postboks 40 Haugenstua, 0915 Oslo
Foretaksnummer
967 013 056

Snarveier

 • Sertifisert

  Herved bekreftes det at www.monter.no som drives av Montér AS lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
  Status:
  Sertifisert
  Finansiell stabilitet:
  Ok
  Kundeklager:
  Ingenklager
  » Se hele rapporten

Kontakt oss i sosiale medier